Hoera! Een nieuwe telg in ons familiebedrijf!

Wij spreiden onze vleugels uit naar het westen van het land. In Zuid-Holland is het vijfde Bouw-Vastgoedbedrijf van Ter Steege in oprichting.

Het nieuwe bedrijf in het westen van het land past bij de strategie om uiteindelijk landelijke dekking te krijgen van de bouw-vastgoedactiviteiten. De komst van het vijfde bedrijf ondersteunt de filosofie van Ter Steege van regionale aanwezigheid met de kracht van het collectief. De spreiding over Nederland maakt Ter Steege nog beter bestand tegen conjunctuurschommelingen.

Bovendien wil Ter Steege vanuit de focus op duurzame inzetbaarheid de reistijd naar bouwprojecten zoveel mogelijk beperken.

Ter Steege heeft al een goed gevulde orderportefeuille in het westen met projecten van bestaande relaties van Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn. Bijvoorbeeld het innovatieve en spraakmakende project ‘House of Delft’ (www.houseofdelft.nl). Verder zijn ook 68 appartementen Rotterdam, 22 woningen Naaldwijk en de ontwikkeling Harnaschpolder in Delft toegevoegd aan de portefeuille.

Walter Vermeulen (41) is de kartrekker en directeur van het nieuwe bedrijf van Ter Steege. De definitieve standplaats van het bedrijf is nog niet bekend. De meest voor de hand liggende plek is op dit moment Delft.

De oprichting van het nieuwe bedrijf is te danken aan de huidige capabele en loyale medewerkers van Ter Steege.

Dankzij hun kennis en inzet is Ter Steege in staat om door te groeien en daarmee haar relaties nog beter van dienst te zijn.