September start bouw 35 appartementen Oosteinde Hardenberg

 


Beter Wonen Vechtdal en Ter Steege Bouw Vastgoed Hardenberg bv hebben op 9 mei 2017 een overeenkomst ondertekend voor de realisatie van 35 sociale huurappartementen aan het Oosteinde in Hardenberg. De appartementen zijn bestemd voor verschillende doelgroepen, waaronder jongeren.

“Een mooie locatie met veel potentie, zo midden in het centrum. Deze plek verdient een kwalitatief goede invulling” aldus Gerrit Teunis, directeur van Beter Wonen Vechtdal. In het complex komen zowel tweekamer- als driekamer appartementen. Allen voldoen ze aan de moderne eisen. Zo ligt er in elke ruimte vloerverwarming en is elk appartement voorzien van zonnepanelen.
“Wij zijn erg blij met deze ontwikkelingen. We verwachten dan ook dat de woningen goed in de smaak vallen en er veel interesse voor is”.

Planning
“De bouw start vlak na de zomer dit jaar. De verwachting is dat de bouw een jaar gaat duren en dat de appartementen na de zomer van 2018 gereed zijn” aldus Peter Vollenbroek, directeur Ter Steege.

Eind dit jaar vindt er een informatiebijeenkomst plaats. Dit wordt aangekondigd door middel van een advertentie in weekblad De Toren. Daarna start de verhuur en kunnen belangstellenden hun interesse kenbaar maken via de website van Beter Wonen Vechtdal.