Comfortabel wonen in een autoluwe buurt, dicht bij het centrum van Hengelo, in een woning met een bijzondere industriële uitstraling. Dat kan in nieuwbouwproject De Brouwerij. Op het voormalige terrein van de Hengelosche Bierbrouwerij is de 3e fase nu in verkoop!

 

Direct meer weten over het project?

Bezoek de projectwebsite

in verkoop

nog een aantal beschikbaar

Op De Brouwerij woon je in een energiezuinige en gasloze nieuwbouwwoning met de binnenstad, kinderopvang, basisscholen Mikado en Paus Joannes XXIII, het groene Watertorenpark en de sportvelden bij het FBK-stadion binnen handbereik. Ook het treinstation van Hengelo is heel dichtbij. Je dagelijkse boodschappen haal je snel en makkelijk bij de supermarkt direct naast het plan. De ideale plek voor wie houdt van wat leven in de brouwerij.

De 29 stoere stadswoningen van fase 3 hebben een eigen karakter. Ze variëren in grootte en architectuur en tegelijkertijd vormen ze samen een mooie eenheid met een stoere uitstraling. Alle woningen zijn gebouwd van duurzame materialen en hoogwaardig afgewerkt. Bovendien woon je hier energieneutraal, waardoor je energiekosten enorm laag uitpakken!

Meer informatie? Kijk op de projectwebsite!

Ontwikkeling & realisatie Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen

Meer weten?

Neem contact op