Comfortabel wonen in een autoluwe buurt, dicht bij het centrum van Hengelo, in een woning met een bijzondere industriële uitstraling. Dat kan in nieuwbouwproject De Brouwerij. Op het voormalige terrein van de Hengelosche Bierbrouwerij is de 3e fase nu in verkoop!

 

Direct meer weten over het project?

Bezoek de projectwebsite

in verkoop

nog een aantal beschikbaar

Op De Brouwerij woon je in een energiezuinige en gasloze nieuwbouwwoning met de binnenstad, kinderopvang, basisscholen Mikado en Paus Joannes XXIII, het groene Watertorenpark en de sportvelden bij het FBK-stadion binnen handbereik. Ook het treinstation van Hengelo is heel dichtbij. Je dagelijkse boodschappen haal je snel en makkelijk bij de supermarkt direct naast het plan. De ideale plek voor wie houdt van wat leven in de brouwerij.

De 32 woningen van fase 2 liggen aan de zuidkant van het project en zijn verdeeld over vier woonblokken die met de achtertuinen grenzen aan een rustige binnenplaats. Doordat je de auto kwijt kunt op de binnenplaats, blijft de voorzijde van de meeste woningen autovrij. Bij een aantal woningen in blok 10 kan je parkeren op eigen terrein en bij de woningen in blok 11 heb je de mogelijkheid om direct voor de deur te parkeren. Alle woningen hebben een stoere architectuur die mooi aansluit bij de woningen van fase 1 en tegelijk een knipoog is naar het industriële verleden van deze plek. Blok 9 & 10 kijken uit over de beek die door de buurt kronkelt.

De volgende fase, fase 3, bestaat uit 29 woningen. Deze woningen gaan binnenkort in verkoop, hou de projectwebsite in de gaten!

Ontwikkeling & realisatie Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen

Meer weten?

Neem contact op