Leef!wel renovatie slaat aan!

Afgelopen jaar kozen diverse woningcorporaties voor Ter Steege Bouw Vastgoed. Door onze aanpak is er niet alleen maximale aandacht voor de huurders, maar wordt er ook op de juiste manier invulling gegeven aan verduurzaming.

Voor volgend jaar staan er al ruim 250 woningen op de planning bij Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen. Tijdens het verduurzamen van de woningen, van diverse woningcorporaties, is ons concept Leef!wel renovatie de rode draad. Naast het renoveren en verduurzamen, verzorgen we de totale bewonerscommunicatie. Wij geven en begeleiden de bewoners op gebied van gebruiken van energie, en het beperken ervan. Alle bewoners ontvangen een duurzaamheidsbox.

We bekijken de verduurzaming van de woningen vanuit verschillende invalshoeken. Per woning/complex worden verschillende scenario’s berekend op gebied van investering, energielasten, onderhoudskosten en de bedrijfswaarde. Corporaties kunnen met deze input een afgewogen keuze maken. In de genoemde keuzematrix wordt ook veel aandacht besteed aan de NOM-ready varianten, waarbij de ingrepen die nu gedaan ook geschikt zijn voor eventuele Nul Op de Meter-woningen in de toekomst.

Wilt u meer informatie over de Leef!wel renovatie? neem dan contact op met Tom Klokkenburg. Tom is te bereiken via het algemene nummer van Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen: 0548 – 53 00 00.