De Vree en Sliepen Tiel
Postadres
Morsestraat 20
4004 JP Tiel

Bezoekadres
Morsestraat 20
Tiel

T (0344) 63 69 60

E-mailadres
bouw@vreesliepen.nl

De Vree en Sliepen Tiel

Profiel

De Vree en Sliepen staat voor balans in bouwen. Met balans bedoelen we: een evenwichtige mix tussen enerzijds vakmanschap en marktkennis en anderzijds economisch bewustzijn en verantwoordelijkheidsgevoel.

Balans vindt u ook terug in de vele bouwprojecten die we hebben afgerond: van klein tot zeer groot en van particulier tot bedrijfsmatig. In onze werkwijze maken we daar geen onderscheid in. We geloven namelijk dat perfectie in de details schuilt. Dat vraagt om een hoge mate van deskundigheid, altijd en overal.

We zijn uw sparringpartner als het gaat om duurzaam, innovatief, kwalitatief, onderscheidend en effectief bouwen. Daarnaast zien we onszelf als kenniscentrum, waarbinnen niet alleen onze eigen medewerkers zich voortdurend blijven ontwikkelen, maar ook onze co-makers, leerlingen en stagiairs. Voor henzelf en voor ons als bedrijf, maar in de eerste plaats voor u. .

Voor meer informatie gaan naar www.vreesliepen.nl.


Onze expertise

 • Renovatie woningen
  Bekijk
 • Duurzaam bouwen
  Bekijk
 • Binnenstedelijke ontwikkeling
  Bekijk
 • Industrieel erfgoed
  Bekijk
 • Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO)
  Bekijk
 • RGVO
  Bekijk

Ter Steege Bouw Vastgoed
Onderhoudt

Het onderhoud aan uw woningen en/of gebouwen dient aan te sluiten bij uw visie, strategie en (financiële) planning als vastgoedeigenaar. Dit betekent onder meer dat het onderhoud allerlei vormen moet kunnen aannemen: van snel schadeherstel en klein mutatieonderhoud tot preventief onderhoud, van traditioneel onderhoud tot Resultaat Gericht Vastgoed Onderhoud (RVGO).

Van idee tot ideaal
Ter Steege Bouw Vastgoed

Lees meer
Ter Stege Groep