De Vree en Sliepen Tiel
Postadres
Morsestraat 20
4004 JP Tiel

Bezoekadres
Morsestraat 20
Tiel

T (0344) 63 69 60

E-mailadres
bouw@vreesliepen.nl

De Vree en Sliepen Tiel

Profiel

De Vree en Sliepen staat voor balans in bouwen. Met balans bedoelen we: een evenwichtige mix tussen enerzijds vakmanschap en marktkennis en anderzijds economisch bewustzijn en verantwoordelijkheidsgevoel.

Balans vindt u ook terug in de vele bouwprojecten die we hebben afgerond: van klein tot zeer groot en van particulier tot bedrijfsmatig. In onze werkwijze maken we daar geen onderscheid in. We geloven namelijk dat perfectie in de details schuilt. Dat vraagt om een hoge mate van deskundigheid, altijd en overal.

We zijn uw sparringpartner als het gaat om duurzaam, innovatief, kwalitatief, onderscheidend en effectief bouwen. Daarnaast zien we onszelf als kenniscentrum, waarbinnen niet alleen onze eigen medewerkers zich voortdurend blijven ontwikkelen, maar ook onze co-makers, leerlingen en stagiairs. Voor henzelf en voor ons als bedrijf, maar in de eerste plaats voor u. .

Voor meer informatie gaan naar www.vreesliepen.nl.


Trots op

Onze expertise

 • Duurzaam bouwen
  Bekijk
 • Renovatie woningen
  Bekijk
 • Binnenstedelijke ontwikkeling
  Bekijk
 • Industrieel erfgoed
  Bekijk
 • Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO)
  Bekijk
 • RGVO
  Bekijk

Ter Steege Bouw Vastgoed
Ontwikkelt

Gebieds- en projectontwikkeling is vaak een complexe materie. Er zijn veel partijen bij betrokken met ieder hun eigen wensen en doelen. Projecten moeten een aanwinst zijn voor de stad of het dorp. Er moet maatschappelijk en politiek draagvlak zijn. Het te ontwikkelen gebied en de gebouwen moeten aantrekkelijk genoeg zijn voor de nieuwe “bewoners”. En last but not least moet het project op korte en op lange termijn natuurlijk rendabel zijn.

Van idee tot ideaal
Ter Steege Bouw Vastgoed

Lees meer
Ter Stege Groep