Ter Steege Bouw Vastgoed

De “huismeester” verhuisd

Binnenkort start Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn met de transformatie van Nieuwlarenstein in Deventer, ook wel bekend als de tropische landbouwhogeschool Larenstein. De school is al ruim 12 jaar niet meer in gebruik.

Gedurende deze periode heeft kunstenaar Jilles Waagmeester als ‘huismeester’ gepast op de oude school en het terrein. Het feit dat de oude school er na al die jaren leegstand nog zo netjes bij staat, is mede zijn verdienste. Jilles Waagmeester woont en werkt op het terrein en heeft er zelfs een beeldentuin ingericht. De grote beeldhouwwerken in deze beeldentuin geven een mooi overzicht van de diversiteit van zijn werk.

Nu de verbouwing en transformatie van Nieuwlarenstein gaat beginnen, neemt Jilles Waagmeester afscheid van deze locatie. Jilles is deze week met zijn kunstwerken verhuisd. Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn en de buurt gaan Jilles en zijn kunst missen op Nieuwlarenstein.

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Jilles Waagmeester en zijn kunst? Kijk dan op www.jilleswaagmeester.nl

 

Mobiele versie afsluiten