Ter Steege Bouw Vastgoed

De energieprijzen rijzen de pan uit!

Dit raakt iedereen in de portemonnee. De grote vraag is echter: Is het tijdelijk of permanent? En als de prijs daalt, wanneer? Het verhogen van de energieprijs gaat namelijk altijd vele malen sneller dan het verlagen ervan. Hoe kunnen we dan te hoge energierekening voorkomen?

Verduurzamen

Naast de wettelijke verplichtingen van energiebesparing, zoals de energiebesparingsplicht en energielabelplicht (Label C voor kantoren). Zijn er vaak ook eigen wensen voor comfort, verduurzamen en ook esthetische renovatie, denk hierbij aan:

Verduurzamingsadviestraject

Door de hoge energieprijzen worden de terugverdientijden van de verduurzamende maatregelen aanzienlijk korter. Echter zijn levertijden van materialen vandaag de dag heel onvoorspelbaar.

Om goede onderbouwde verduurzamingskeuzes te kunnen maken heeft een verduurzamingsadviestraject enige tijd nodig, daarom is nú het moment om het verduurzamingsadviestraject te starten. U heeft uw plan van aanpak gereed en kunt dan snel reageren wanneer de markt het weer toe laat.

Loohts maakt bestaande bouw energiezuinig

Loohts is de partij die u hiermee verder kan helpen, door de samenwerking tussen Ter Steege, Wildvank en de Loohuisgroep hebben wij alle disciplines onder één dak. Neem eens een kijkje op: https://www.tsbouwvastgoed.nl/bedrijven/loohts/ of  https://www.loohuisgroep.nl/advies/loohts

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Mobiele versie afsluiten