TopS traineeship

Voor afgestudeerde HBO’ers in een Bouw- Vastgoedopleiding is TopS ontwikkeld. In dit traineeship van Ter Steege Bouw Vastgoed ga je twee jaar lang aan de slag met concrete projecten en neem je deel aan een gestructureerd opleidingstraject. Elke acht maanden verander je van bedrijf en werk je op een ander werkgebied binnen Ter Steege Bouw Vastgoed.

Je krijgt als trainee de kans om verrijkende ervaringen op te doen door gedurende drie periodes op verschillende werkgebieden werkzaam te zijn in de Bouw-Vastgoedbedrijven van Ter Steege. Het traineeship is een combinatie van werken en leren. Het werk is een echte baan, dus geen stage, en leren doe je via je eigen ontwikkelplan. In die zin verwachten we dus wel iets van je als afgestudeerde HBO’er, de invulling van de functie heeft geen vrijblijvend karakter. Aan de andere kant mag je van ons de ondersteuning verwachten die je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen en daarbij ook nog eens sprongen te maken in je persoonlijke ontwikkeling.

Heb je belangstelling? Reageer dan via de Werken bij -site van Ter Steege Groep en kijk op onze vacaturesite of er plek is voor een TopS trainee: http://www.tersteegegroep.nl/werkenbij/vacatures/

Ter Steege Bouw Vastgoed
Beheert

Voor het beheer van uw vastgoed hebt u als opdrachtgever het meeste baat bij integrale oplossingen. Oftewel: bij samenhangende processen op het gebied van beheer en onderhoud. Vanuit een integrale benadering van de levenscyclus van uw woningen en/of gebouwen. Denk bijvoorbeeld aan de investeringen, kosten en opbrengsten, maar ook aan de duurzaamheid, energiehuishouding en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Van idee tot ideaal
Ter Steege Bouw Vastgoed

Lees meer
Ter Stege Groep