Financiering
 

Financiering

Het idee

Financiering is één van de belangrijkste aspecten voor het ontwikkelen en realiseren van vastgoed. Het is telkens weer een uitdaging om een passende financiering te vinden voor het te realiseren plan. Gelukkig wordt er steeds vaker verder gekeken dan enkel en alleen de financieringslasten van een object. De focus ligt meer en meer op woon- en gebruikslasten. Door ook bijvoorbeeld de onderhoudslasten te betrekken bij het vraagstuk, zijn wij in staat om vanuit ‘Total Cost of Ownership’ de juiste financieringsvorm te vinden voor uw idee.
Voor u is het ideaal als de ontwikkelaar/bouwer tevens ervaring heeft met financiering, waardoor u verzekerd bent van gerichte deskundigheid.

Samen met Ter Steege naar het ideaal

Door onze eigen beleggingsportefeuille en door de investering in eigen ontwikkellocaties hebben we veel ervaring met financiering. Wij begrijpen waar u tegenaan loopt en zetten onze expertise en ervaring in voor uw financieringsvraagstukken. Dat doen we bijvoorbeeld door haalbaarheidsstudies uit te voeren naar de verplaatsing en/of transformatie van vastgoed. Wij hebben veel relaties in ons netwerk die u verder kunnen helpen bij uw vraagstuk.

Meedenken

Vanuit onze expertise kunnen we op allerlei manieren helpen in de financiering van projecten. We kunnen samen met u bijvoorbeeld verhuuractiviteiten opstarten of we zoeken een belegger voor verhuurd onroerend goed.

Koopgarant

Als één van de eerste commerciële ontwikkelaars werkt Ter Steege Bouw Vastgoed met Koopgarant. Met deze constructie hebben we ondanks slechte marktomstandigheden woningen verkocht met een lagere maandlast en zekerheid over terugkoop. Dit door via deze constructie een deel van de koopsom te financieren.  Hiermee lopen we voorop in een veranderende markt.

Referentieprojecten

Ter Steege Bouw Vastgoed
Ontwikkelt

Gebieds- en projectontwikkeling is vaak een complexe materie. Er zijn veel partijen bij betrokken met ieder hun eigen wensen en doelen. Projecten moeten een aanwinst zijn voor de stad of het dorp. Er moet maatschappelijk en politiek draagvlak zijn. Het te ontwikkelen gebied en de gebouwen moeten aantrekkelijk genoeg zijn voor de nieuwe “bewoners”. En last but not least moet het project op korte en op lange termijn natuurlijk rendabel zijn.

Van idee tot ideaal
Ter Steege Bouw Vastgoed

Lees meer
Ter Stege Groep