Beheer
 

Beheer

Het idee

Voor het beheer van uw vastgoed heeft u als opdrachtgever het meeste baat bij integrale oplossingen. Oftewel: bij samenhangende processen op het gebied van beheer en onderhoud. Vanuit een integrale benadering van de levenscyclus van uw woningen en/of gebouwen. Denk bijvoorbeeld aan de investeringen, kosten en opbrengsten, maar ook aan de duurzaamheid, energiehuishouding en maatschappelijke verantwoordelijkheid (tevredenheid bewoners en gebruikers).

Samen met Ter Steege naar het ideaal

Onze eigen beleggingsportefeuille van ruim 500 woningen en tienduizenden meters commerciële ruimtes heeft ons veel beheerservaring en -expertise opgeleverd. Van daaruit zijn we ons steeds verder gaan specialiseren in het aangaan van huurcontracten en het beheer van vastgoed.

Als beheerder is het onze zorg dat uw complex er goed verzorgd uitziet en haar waarde behoudt. Bij onderhoud of andere werkzaamheden zorgen we ervoor dat u en uw huurders/gebruikers  goed geïnformeerd worden over de gang van zaken: zowel organisatorisch, financieel als op technisch gebied.

Samen met u inventariseren we uw object en maken we afspraken welke diensten er uitgevoerd moeten worden. We kunnen ook een analyse maken van uw totale onroerend goed portefeuille. Zo komen we het meest efficiënt tot een goed onderhouden en beheerde portefeuille met een risicoprofiel dat bij u past.

Als onderdeel van de ons vertrouwde contractvorm DBFMO (Design, Build, Finance, Maintenance, Operate) gaan we steeds meer in de richting van een totale facilitaire dienstverlener. Naast het  onderhoud van uw vastgoed kunnen we zelfs de zorg voor bijvoorbeeld de schoonmaak en het tuinonderhoud van u overnemen

Referentieprojecten

Ter Steege Bouw Vastgoed
Realiseert

Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, bouwen is organiseren. Bij elk huisvestingsvraagstuk gaat het erom dat we u op tijd en binnen budget kunnen helpen met uw wensen. Uiteindelijk gaat het om de realisatie van uw ideaal. Wij brengen onze expertise in op de momenten dat onze betrokkenheid gewenst is.

Van idee tot ideaal
Ter Steege Bouw Vastgoed

Lees meer
Ter Stege Groep