Ter Steege Bouw Vastgoed bereikt het hoogste punt in Tersluis!


Ter Steege Bouw Vastgoed Hardenberg bereikt als eerste het hoogste punt in Tersluis!

De eerste bewoners staan in de startblokken voor de verhuizing naar Tersluis.
Ter Steege ontwikkelt hier 18 aardbeving bestendige woningen die door de bewoners vrij zijn in te delen volgens het Leef!WEL concept.

Het gaat snel met de bouw van de eerste vijf rijwoningen. De kappen zijn inmiddels geplaatst en de wijk Tersluis krijgt een gezicht. De samenwerking met de NAM verloopt goed en de kopers zijn tevreden. Het was een extra uitdaging om enerzijds te voldoen aan de richtlijnen voor aardbeving bestendig bouwen en anderzijds de grote mate van flexibiliteit te bieden waar Ter Steege bekend om staat. Elke woning is van binnen uniek, hoewel dit aan de buitenzijde niet te merken is.

Inmiddels zijn de voorbereidingen voor fase II volop in gang.
Eind dit jaar begint Ter Steege Bouw Vastgoed Hardenberg aan de 10 halfvrijstaande en 1 vrijstaande woning. Bent u benieuwd naar het concept of wilt u meer weten over Wonen in Tersluis?
Neem gerust contact op. Kijk ook eens op  www.wonenintersluis.nl

Ter Steege Bouw Vastgoed
Financiert

Financiering is één van de belangrijkste aspecten voor het ontwikkelen en realiseren van vastgoed. Het is telkens weer een uitdaging om een passende financiering te vinden voor het te realiseren plan. Gelukkig wordt er steeds vaker verder gekeken dan enkele en alleen de financieringslasten van een object. De focus ligt meer en meer op woon- en gebruikslasten. Door ook bijvoorbeeld de onderhoudslasten te betrekken bij het vraagstuk, zijn wij in staat om vanuit ‘Total Cost of Ownership’ de juiste financieringsvorm te vinden voor uw idee.

Van idee tot ideaal
Ter Steege Bouw Vastgoed

Lees meer
Ter Stege Groep