Start bouw ‘De Nieuwe Donderberg’ in Leersum

De bouw van appartementencomplex ‘De Nieuwe Donderberg’ in Leersum is symbolisch van start gegaan. Wethouder Gerrit Boonzaaijer (gemeente Utrechtse Heuvelrug), Rob Arends (BPD Ontwikkeling BV) en Age de Vries (Ter Steege Bouw Vastgoed BV) hebben samen met kopers en projectbetrokkenen een tijdcapsule met wensen ingegraven. Dit gebeurde op de bouwlocatie waar voorheen hotel-restaurant ‘De Donderberg’ stond.

Het grootste deel van de 17 luxe appartementen is al verkocht en op de resterende appartementen rust een optie. Verwacht wordt dat de kopers in de zomer van 2018 naar hun appartement kunnen verhuizen.

‘De Nieuwe Donderberg’ is een samenwerking tussen BPD Ontwikkeling BV en Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn BV.

 

Ter Steege Bouw Vastgoed
Beheert

Voor het beheer van uw vastgoed hebt u als opdrachtgever het meeste baat bij integrale oplossingen. Oftewel: bij samenhangende processen op het gebied van beheer en onderhoud. Vanuit een integrale benadering van de levenscyclus van uw woningen en/of gebouwen. Denk bijvoorbeeld aan de investeringen, kosten en opbrengsten, maar ook aan de duurzaamheid, energiehuishouding en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Van idee tot ideaal
Ter Steege Bouw Vastgoed

Lees meer
Ter Stege Groep