Start bouw ‘De Nieuwe Donderberg’ in Leersum

De bouw van appartementencomplex ‘De Nieuwe Donderberg’ in Leersum is symbolisch van start gegaan. Wethouder Gerrit Boonzaaijer (gemeente Utrechtse Heuvelrug), Rob Arends (BPD Ontwikkeling BV) en Age de Vries (Ter Steege Bouw Vastgoed BV) hebben samen met kopers en projectbetrokkenen een tijdcapsule met wensen ingegraven. Dit gebeurde op de bouwlocatie waar voorheen hotel-restaurant ‘De Donderberg’ stond.

Het grootste deel van de 17 luxe appartementen is al verkocht en op de resterende appartementen rust een optie. Verwacht wordt dat de kopers in de zomer van 2018 naar hun appartement kunnen verhuizen.

‘De Nieuwe Donderberg’ is een samenwerking tussen BPD Ontwikkeling BV en Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn BV.

 

Ter Steege Bouw Vastgoed
Financiert

Financiering is één van de belangrijkste aspecten voor het ontwikkelen en realiseren van vastgoed. Het is telkens weer een uitdaging om een passende financiering te vinden voor het te realiseren plan. Gelukkig wordt er steeds vaker verder gekeken dan enkele en alleen de financieringslasten van een object. De focus ligt meer en meer op woon- en gebruikslasten. Door ook bijvoorbeeld de onderhoudslasten te betrekken bij het vraagstuk, zijn wij in staat om vanuit ‘Total Cost of Ownership’ de juiste financieringsvorm te vinden voor uw idee.

Van idee tot ideaal
Ter Steege Bouw Vastgoed

Lees meer
Ter Stege Groep