Start bouw appartementen Woolderpark

In opdracht van HK2, een samenwerking tussen de ontwikkelaars Kloos2 en Holtkamp Ontwikkeling, bouwt Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen 13 appartementen in het Woolderpark in Hengelo.

Donderdagmiddag 18 mei jl. is de bouw van deze appartementen feestelijk gestart. De toekomstige bewoners markeerden de hoekpunten van het gebouw als startpunt van de werkzaamheden.

De appartementen vormen de eerste fase in deze ontwikkeling. Naast dit complex worden nog 31 grondgebonden woningen gerealiseerd. De eerste koopcontracten voor de woningen worden binnenkort getekend.

Kijk voor meer informatie over wonen in het Woolderpark op www.woolderpark.nl

 

Ter Steege Bouw Vastgoed
Ontwikkelt

Gebieds- en projectontwikkeling is vaak een complexe materie. Er zijn veel partijen bij betrokken met ieder hun eigen wensen en doelen. Projecten moeten een aanwinst zijn voor de stad of het dorp. Er moet maatschappelijk en politiek draagvlak zijn. Het te ontwikkelen gebied en de gebouwen moeten aantrekkelijk genoeg zijn voor de nieuwe “bewoners”. En last but not least moet het project op korte en op lange termijn natuurlijk rendabel zijn.

Van idee tot ideaal
Ter Steege Bouw Vastgoed

Lees meer
Ter Stege Groep