Start bouw appartementen Woolderpark

In opdracht van HK2, een samenwerking tussen de ontwikkelaars Kloos2 en Holtkamp Ontwikkeling, bouwt Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen 13 appartementen in het Woolderpark in Hengelo.

Donderdagmiddag 18 mei jl. is de bouw van deze appartementen feestelijk gestart. De toekomstige bewoners markeerden de hoekpunten van het gebouw als startpunt van de werkzaamheden.

De appartementen vormen de eerste fase in deze ontwikkeling. Naast dit complex worden nog 31 grondgebonden woningen gerealiseerd. De eerste koopcontracten voor de woningen worden binnenkort getekend.

Kijk voor meer informatie over wonen in het Woolderpark op www.woolderpark.nl

 

Ter Steege Bouw Vastgoed
Financiert

Financiering is één van de belangrijkste aspecten voor het ontwikkelen en realiseren van vastgoed. Het is telkens weer een uitdaging om een passende financiering te vinden voor het te realiseren plan. Gelukkig wordt er steeds vaker verder gekeken dan enkele en alleen de financieringslasten van een object. De focus ligt meer en meer op woon- en gebruikslasten. Door ook bijvoorbeeld de onderhoudslasten te betrekken bij het vraagstuk, zijn wij in staat om vanuit ‘Total Cost of Ownership’ de juiste financieringsvorm te vinden voor uw idee.

Van idee tot ideaal
Ter Steege Bouw Vastgoed

Lees meer
Ter Stege Groep