Saxion Masterclasses: samen verder in de toekomst

Hoe mooi is het om als bedrijf betrokken te zijn bij de toekomst? Voor de zesde keer op rij zijn wij één van de vier bouw- en vastgoedbedrijven die de bouwstudenten van nu een kijkje geven in onze keuken. 14 september was de aftrap.

Elk bedrijf werd gevraagd hun Signature Dish te presenteren: de meesterproef van een kok. Trebbe begon met hun sushi burrito. Wij vertelden over Indië in Almelo en Het Verzet Kraakt, Plegt-Vos liet hun 22 terpwoningen in Zwolle zien en Dura Vermeer nam ons mee naar hun project op een postzegel: het Noordgebouw in Utrecht.

Namens elk bedrijf kwam een oud-Saxion student mee. Zij konden de studenten van nu veel vertellen over hun weg van student naar de eerste stappen in hun carrière. Dit resulteerde in mooie adviezen.

“Blijf bij jezelf, toon initiatief, kies niet voor de makkelijkste weg en laat jezelf zien !”

2 november en 23 november verzorgen wij zelf twee masterclasses voor de studenten. We vertellen over nieuwe rollen in de bouw en nemen de studenten mee naar Indië.

Tijdens deze evenementen leer je elkaar kennen en maak je stappen voor de toekomst. Samen komen we verder!

 

Ter Steege Bouw Vastgoed
Realiseert

Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, bouwen is organiseren. Bij elk huisvestingsvraagstuk gaat het erom dat we u op tijd en binnen budget kunnen helpen met uw wensen. Uiteindelijk gaat het om de realisatie van uw ideaal. Wij brengen onze expertise in op de momenten dat onze betrokkenheid gewenst is.

Van idee tot ideaal
Ter Steege Bouw Vastgoed

Lees meer
Ter Stege Groep