Signatuur

  • Opdrachtgever: Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn
  • Architect: Friso Woudstra architecten

Wonen aan de Loolaan

In de omgeving van Paleis Het Loo en het centrum van Apeldoorn ontwikkelt Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn aan de Koninklijke allee Loolaan het plan “Signatuur”, dat gekenmerkt wordt door een architectuur die zich reeds bewezen heeft. De luxe appartementen bieden een onderscheidend en eigentijds comfort.

Historische stijl en sfeer

Architect Friso Woudstra heeft zich laten inspireren door villa “Swinemunde” die vroeger op dit terrein stond. Daarnaast waren stijl, sfeer en architectuur van omliggende historische bebouwing uit heden en verleden voor hem een inspiratiebron. Deze zijn terug te vinden in het nieuwe plan. Dit alles heeft geresulteerd in een drietal appartementengebouwen, elk met een eigen karakter. De gebouwen worden omringd door een parktuin die geheel in bijpassende stijl is ontworpen.

Project website

Ter Steege Bouw Vastgoed
Ontwikkelt

Gebieds- en projectontwikkeling is vaak een complexe materie. Er zijn veel partijen bij betrokken met ieder hun eigen wensen en doelen. Projecten moeten een aanwinst zijn voor de stad of het dorp. Er moet maatschappelijk en politiek draagvlak zijn. Het te ontwikkelen gebied en de gebouwen moeten aantrekkelijk genoeg zijn voor de nieuwe “bewoners”. En last but not least moet het project op korte en op lange termijn natuurlijk rendabel zijn.

Van idee tot ideaal
Ter Steege Bouw Vastgoed

Lees meer
Ter Stege Groep