Park Veldwijk Hengelo

  • Opdrachtgever: Ter Steege Bouw Vastgoed
  • Architect: IAA Enschede & Palazzo Holten

Park Veldwijk, gelegen in het zuidoosten van Hengelo, is volop in ontwikkeling. Als je woont in Park Veldwijk, dan woon je naast het FBK stadion en op nog geen 10 minuten fietsafstand van het centrum van Hengelo, het Business en Sciencepark, de ijsbaan Twente en het Kristalbad waar je heerlijk kunt wandelen. Met de auto ben je binnen 8 minuten op de A35!
Eind 2014 werd in de nieuwste wijk van Hengelo de Brede School opgeleverd en startte de bouw van het winkelcentrum waar 12 augustus 2015 de Nettorama haar deuren opent. Inmiddels hebben de initiatiefnemers van Park Veldwijk (Droste, Welbions en Ter Steege) de eerste woningen in verkoop.

Fase 1 van Ter Steege omvat 9 robuuste, moderne herenhuizen met een voor- en achtertuin en een houten berging.

Naast de negen herenhuizen die nu in verkoop zijn komen er binnenkort ook 6 fraaie rijwoningen en 4 halfvrijstaande woningen in verkoop.

Uiteraard hebben we voor dit project ook weer verschillende leefstijlen uitgewerkt. Onze architecten, interieurdesigners en kopersbegeleiders hebben inventieve en inspirerende plattegronden ontworpen, gebaseerd op een aantal specifieke leefstijlen van toekomstige bewoners. Met de Leefstijl Planner (binnenkort beschikbaar op de website van het project) zoek je online uit welk pakket het beste past bij jouw specifieke leefstijl.

Leef jij voor je kinderen of staat jouw carrière bovenaan? Ga je helemaal op in je hobby of hou je van een huis vol vrienden? Iedereen leeft anders en daarbij hoort een ander huis. Via onze Leefstijl Planner stel je je eigen ideale woning samen. Je begint met het uitzoeken van een bouwnummer en kan je een keuze maken uit een van de leefstijlen. De Leefstijl Planner maakt de verschillende woonpakketten in de plattegrond direct zichtbaar. Een realistische artist impression brengt de woning tot ‘leven’. Je kunt direct zien of je binnen je budget blijft, de prijzen van de diverse opties zijn allemaal inzichtelijk en deze lopen mee in je totaaloverzicht. Zo creëer je zelf jouw lievelingsplek!

 

Contactpersoon

Uw contactpersoon voor dit project:
Yvette Jaarsveld

Project website

Ter Steege Bouw Vastgoed
Beheert

Voor het beheer van uw vastgoed hebt u als opdrachtgever het meeste baat bij integrale oplossingen. Oftewel: bij samenhangende processen op het gebied van beheer en onderhoud. Vanuit een integrale benadering van de levenscyclus van uw woningen en/of gebouwen. Denk bijvoorbeeld aan de investeringen, kosten en opbrengsten, maar ook aan de duurzaamheid, energiehuishouding en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Van idee tot ideaal
Ter Steege Bouw Vastgoed

Lees meer
Ter Stege Groep