Park Veldwijk Hengelo

  • Opdrachtgever: Ter Steege Bouw Vastgoed
  • Architect: IAA Enschede & Palazzo Holten

Park Veldwijk, gelegen in het zuidoosten van Hengelo, is volop in ontwikkeling. Als je woont in Park Veldwijk, dan woon je naast het FBK stadion en op nog geen 10 minuten fietsafstand van het centrum van Hengelo, het Business en Sciencepark, de ijsbaan Twente en het Kristalbad waar je heerlijk kunt wandelen. Met de auto ben je binnen 8 minuten op de A35!
Eind 2014 werd in de nieuwste wijk van Hengelo de Brede School opgeleverd en startte de bouw van het winkelcentrum waar 12 augustus 2015 de Nettorama haar deuren opent. Inmiddels hebben de initiatiefnemers van Park Veldwijk (Droste, Welbions en Ter Steege) de eerste woningen in verkoop.

Fase 1 van Ter Steege omvat 9 robuuste, moderne herenhuizen met een voor- en achtertuin en een houten berging.

Naast de negen herenhuizen die nu in verkoop zijn komen er binnenkort ook 6 fraaie rijwoningen en 4 halfvrijstaande woningen in verkoop.

Uiteraard hebben we voor dit project ook weer verschillende leefstijlen uitgewerkt. Onze architecten, interieurdesigners en kopersbegeleiders hebben inventieve en inspirerende plattegronden ontworpen, gebaseerd op een aantal specifieke leefstijlen van toekomstige bewoners. Met de Leefstijl Planner (binnenkort beschikbaar op de website van het project) zoek je online uit welk pakket het beste past bij jouw specifieke leefstijl.

Leef jij voor je kinderen of staat jouw carrière bovenaan? Ga je helemaal op in je hobby of hou je van een huis vol vrienden? Iedereen leeft anders en daarbij hoort een ander huis. Via onze Leefstijl Planner stel je je eigen ideale woning samen. Je begint met het uitzoeken van een bouwnummer en kan je een keuze maken uit een van de leefstijlen. De Leefstijl Planner maakt de verschillende woonpakketten in de plattegrond direct zichtbaar. Een realistische artist impression brengt de woning tot ‘leven’. Je kunt direct zien of je binnen je budget blijft, de prijzen van de diverse opties zijn allemaal inzichtelijk en deze lopen mee in je totaaloverzicht. Zo creëer je zelf jouw lievelingsplek!

 

Contactpersoon

Uw contactpersoon voor dit project:
Yvette Jaarsveld

Project website

Ter Steege Bouw Vastgoed
Financiert

Financiering is één van de belangrijkste aspecten voor het ontwikkelen en realiseren van vastgoed. Het is telkens weer een uitdaging om een passende financiering te vinden voor het te realiseren plan. Gelukkig wordt er steeds vaker verder gekeken dan enkele en alleen de financieringslasten van een object. De focus ligt meer en meer op woon- en gebruikslasten. Door ook bijvoorbeeld de onderhoudslasten te betrekken bij het vraagstuk, zijn wij in staat om vanuit ‘Total Cost of Ownership’ de juiste financieringsvorm te vinden voor uw idee.

Van idee tot ideaal
Ter Steege Bouw Vastgoed

Lees meer
Ter Stege Groep