Meerjaren onderhoud Bouwmaatvestigingen

  • Opdrachtgever: Ter Steege Beheer
  • Architect: N.V.T.

Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen voert op basis van het Plan van Eisen van de Bouwmaatformule en het -door Ter Steege uitgewerkte- meerjaren onderhoudsplan, het onderhoud uit van verschillende Bouwmaatvestigingen in Nederland, waaronder die in Leeuwarden, Groningen, Enschede, Hilversum en Rijssen, met als doel deze gebouwen, in een technische en commercieel optimale staat te houden.

Daarnaast wordt Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen ingezet bij storingen / klachten en schades aan deze Bouwmaatvestigingen.

 

Ter Steege Bouw Vastgoed
Financiert

Financiering is één van de belangrijkste aspecten voor het ontwikkelen en realiseren van vastgoed. Het is telkens weer een uitdaging om een passende financiering te vinden voor het te realiseren plan. Gelukkig wordt er steeds vaker verder gekeken dan enkele en alleen de financieringslasten van een object. De focus ligt meer en meer op woon- en gebruikslasten. Door ook bijvoorbeeld de onderhoudslasten te betrekken bij het vraagstuk, zijn wij in staat om vanuit ‘Total Cost of Ownership’ de juiste financieringsvorm te vinden voor uw idee.

Van idee tot ideaal
Ter Steege Bouw Vastgoed

Lees meer
Ter Stege Groep