De Passerel

  • Opdrachtgever: De Woonmensen
  • Architect: JDWA

In opdracht van woningcorporatie De Woonmensen in Apeldoorn zijn 20 zorgappartementen gerealiseerd. Deze appartementen zijn specifiek voor De Passerel ontworpen. De Passerel biedt huisvesting aan cliënten met verstandelijke en lichamelijke beperkingen.

Het project is ontworpen door Johan de Wachter Architecten (JDWA) en bestaat uit een boerderij opzet. Het hoofdgebouw met 12 appartementen verwijst naar een boerderij bestaande uit schuur en voorhuis. De vrijstaande 2 “schuren” bevatten elk 4 rijwoningen.

Bij de uitwerking van het plan is zorgvuldig invulling gegeven aan de specifieke eisen en wensen van de cliënten van De Passerel. Onder andere op het gebied van materialisatie, veiligheid en domotica.

Dit alles is gecombineerd met een technisch uitdagende en toonaangevende architectuur.

Contactpersoon

Uw contactpersoon voor dit project:
Ben ten Brinke

Ter Steege Bouw Vastgoed
Onderhoudt

Het onderhoud aan uw woningen en/of gebouwen dient aan te sluiten bij uw visie, strategie en (financiële) planning als vastgoedeigenaar. Dit betekent onder meer dat het onderhoud allerlei vormen moet kunnen aannemen: van snel schadeherstel en klein mutatieonderhoud tot preventief onderhoud, van traditioneel onderhoud tot Resultaat Gericht Vastgoed Onderhoud (RVGO).

Van idee tot ideaal
Ter Steege Bouw Vastgoed

Lees meer
Ter Stege Groep