De Passerel

  • Opdrachtgever: De Woonmensen
  • Architect: JDWA

In opdracht van woningcorporatie De Woonmensen in Apeldoorn zijn 20 zorgappartementen gerealiseerd. Deze appartementen zijn specifiek voor De Passerel ontworpen. De Passerel biedt huisvesting aan cliënten met verstandelijke en lichamelijke beperkingen.

Het project is ontworpen door Johan de Wachter Architecten (JDWA) en bestaat uit een boerderij opzet. Het hoofdgebouw met 12 appartementen verwijst naar een boerderij bestaande uit schuur en voorhuis. De vrijstaande 2 “schuren” bevatten elk 4 rijwoningen.

Bij de uitwerking van het plan is zorgvuldig invulling gegeven aan de specifieke eisen en wensen van de cliënten van De Passerel. Onder andere op het gebied van materialisatie, veiligheid en domotica.

Dit alles is gecombineerd met een technisch uitdagende en toonaangevende architectuur.

Contactpersoon

Uw contactpersoon voor dit project:
Ben ten Brinke

Ter Steege Bouw Vastgoed
Financiert

Financiering is één van de belangrijkste aspecten voor het ontwikkelen en realiseren van vastgoed. Het is telkens weer een uitdaging om een passende financiering te vinden voor het te realiseren plan. Gelukkig wordt er steeds vaker verder gekeken dan enkele en alleen de financieringslasten van een object. De focus ligt meer en meer op woon- en gebruikslasten. Door ook bijvoorbeeld de onderhoudslasten te betrekken bij het vraagstuk, zijn wij in staat om vanuit ‘Total Cost of Ownership’ de juiste financieringsvorm te vinden voor uw idee.

Van idee tot ideaal
Ter Steege Bouw Vastgoed

Lees meer
Ter Stege Groep