De Passerel

  • Opdrachtgever: De Woonmensen
  • Architect: JDWA

In opdracht van woningcorporatie De Woonmensen in Apeldoorn zijn 20 zorgappartementen gerealiseerd. Deze appartementen zijn specifiek voor De Passerel ontworpen. De Passerel biedt huisvesting aan cliƫnten met verstandelijke en lichamelijke beperkingen.

Het project is ontworpen door Johan de Wachter Architecten (JDWA) en bestaat uit een boerderij opzet. Het hoofdgebouw met 12 appartementen verwijst naar een boerderij bestaande uit schuur en voorhuis. De vrijstaande 2 “schuren” bevatten elk 4 rijwoningen.

Bij de uitwerking van het plan is zorgvuldig invulling gegeven aan de specifieke eisen en wensen van de cliƫnten van De Passerel. Onder andere op het gebied van materialisatie, veiligheid en domotica.

Dit alles is gecombineerd met een technisch uitdagende en toonaangevende architectuur.

Contactpersoon

Uw contactpersoon voor dit project:
Ben ten Brinke

Ter Steege Bouw Vastgoed
Beheert

Voor het beheer van uw vastgoed hebt u als opdrachtgever het meeste baat bij integrale oplossingen. Oftewel: bij samenhangende processen op het gebied van beheer en onderhoud. Vanuit een integrale benadering van de levenscyclus van uw woningen en/of gebouwen. Denk bijvoorbeeld aan de investeringen, kosten en opbrengsten, maar ook aan de duurzaamheid, energiehuishouding en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Van idee tot ideaal
Ter Steege Bouw Vastgoed

Lees meer
Ter Stege Groep