Almelo Indië Woningen

  • Opdrachtgever: Ter Steege Bouw Vastgoed
  • Architect: 4D-architecten

Eerste woningen Almelo Indië in verkoop

Na afronding van het meeste sloopwerk, fase 2 van de aanleg van de Burgemeester Schneiderssingel en naast de vele culturele invullingen start Ter Steege nu ook met de verkoop van de eerste nieuwbouwwoningen op Almelo Indië. Het gaat hier om twee-onder-een-kapwoningen en rijwoningen in het noordelijke deel van het Indiëterrein. Dit gunstig gelegen gedeelte ligt dichtbij de stad en in het groene gedeelte van de wijk, ‘De tuin van Indië’.

De woningen zijn lekker licht, hebben veel ruimte en een slimme indeling, zo is elke ruimte optimaal benut. Door de vele uitbereidingsmogelijkheden kan de woning volledig naar eigen wens worden aangepast. Naast een ruime, lichte en tuingerichte keuken hebben deze woningen standaard nog zoveel meer. 3 Slaapkamers op de verdieping of liever twee slaapkamers en een ruime inloopkast? Een werkplek op de begane grond of liever een woonkeuken met een groot kookeiland? Het is allemaal mogelijk.

De badkamer is standaard voorzien van een hangtoilet, een douchehoek met hardglazen douchescherm en een wastafel. Op de zolder is een zee aan ruimte om alle spullen op te bergen of zelfs extra slaap- of hobbykamer(s) te realiseren.

Ook zijn de woningen standaard voorzien van een fraaie hoekkeuken met onder andere een kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi/ magnetron en koelkast.

Deze woningen hebben alle ingrediënten voor een optimaal woongenot.

De twee-onder-een-kapwoningen zijn te koop vanaf € 205.000,- v.o.n. en de rijwoningen vanaf € 159.500,- v.o.n.

Stel zelf je ideale woning samen op Almelo Indië

Droom je ook van een nieuwe woning die écht bij je past, het liefst een huis met de mogelijkheid voor een eigen lievelingsplek? Voor de een is dit de indeling met een mooie woonkeuken, voor de ander een plek in huis waar je gezellig met vrienden kan vertoeven of een woning die optimaal is uitgerust voor jonge kinderen. Bij iedereen speelt zijn of haar eigen leefstijl een belangrijke rol bij de keuze voor een woning. Bij het gezin zijn de kinderen het kostbaarste bezit, maar ook werk en ambitie kunnen een sterke drijfveer zijn om je gelukkig te voelen.

Voor de twee-onder-een-kapwoningen en rijwoningen in Indie wordt de Leef!STIJL® Planner van Ter Steege ingezet. Met de Leef!STIJL® Planner stel je zelf je nieuwe woning op Indië samen en creëer je je eigen lievelingsplek. De Leef!STIJL® Planner is tijdens het verkoopevent op zaterdag 13 september a.s. gereed en kunt u ter plekke invullen. Uiteraard staan onze medewerkers voor u klaar om u hierin te begeleiden en/of te adviseren. En thuis alles op uw gemak nog eens nalezen? Dat kan uiteraard want de Leef!STIJL® Planner is gewoon online bereikbaar en met uw eigen account bewaart u al uw eigen ‘leefstijl-woningen’.

Project website

Ter Steege Bouw Vastgoed
Realiseert

Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, bouwen is organiseren. Bij elk huisvestingsvraagstuk gaat het erom dat we u op tijd en binnen budget kunnen helpen met uw wensen. Uiteindelijk gaat het om de realisatie van uw ideaal. Wij brengen onze expertise in op de momenten dat onze betrokkenheid gewenst is.

Van idee tot ideaal
Ter Steege Bouw Vastgoed

Lees meer
Ter Stege Groep