RGVO

Resultaatgericht Vastgoed Onderhoud

Ter Steege Bouw Vastgoed voert van begin af aan al meerjaren onderhoud uit op haar eigen beleggersportefeuille. Hierdoor zijn wij gewend om een juiste afweging te maken tussen korte termijn investeringen en de kosten over langere termijn. Deze kennis zetten wij in bij Resultaatgericht Vastgoed Onderhoud (RGVO)

Onderhoud en beheer

De vastgoedsector ontwikkelt zich in de richting van de totaalformules. Contractvormen schuiven steeds verder op: van bouw naar Design & Build tot het integrale DBFMO (Design, Build, Finance, Maintenance, Operate). Opdrachtgevers dragen onderhoud en beheer steeds meer over aan partijen die zich daar vanuit hun achtergrond in bouw en ontwikkeling verder in hebben gespecialiseerd. Ter Steege Bouw Vastgoed is zo’n partij. We nemen u als opdrachtgever veel zorg uit handen. Onze organisatie heeft meerjaren onderhoudsafspraken voor o.a. overheidsgebouwen, VVE’s van appartementengebouwen en woningcorporaties. .

24/7 storingsdienst

De tevredenheid van bewoners en gebruikers vraagt niet alleen om goed termijnonderhoud, maar ook snelle en vakkundige actie bij klachten en calamiteiten. Via onze afdeling Service & Onderhoud beschikt u hiervoor over een 24/7 servicedienst. Door de vaste samenwerkingsverbanden met een installateur, schilder en dakdekker zijn u en uw huurders/bewoners verzekerd van korte responstijden. De servicedienst is 24/7 bereikbaar via servicenummer 0900- 0311. We informeren u als opdrachtgever over de afhandeling via registratie, gereedmelding en kwartaalbesprekingen.

Referentieprojecten

  • Meerjaren onderhoud Bouwmaatvestigingen
    Bekijk
  • Meerjaren onderhoud Brandweer Twente
    Bekijk

Ter Steege Bouw Vastgoed
Financiert

Financiering is één van de belangrijkste aspecten voor het ontwikkelen en realiseren van vastgoed. Het is telkens weer een uitdaging om een passende financiering te vinden voor het te realiseren plan. Gelukkig wordt er steeds vaker verder gekeken dan enkele en alleen de financieringslasten van een object. De focus ligt meer en meer op woon- en gebruikslasten. Door ook bijvoorbeeld de onderhoudslasten te betrekken bij het vraagstuk, zijn wij in staat om vanuit ‘Total Cost of Ownership’ de juiste financieringsvorm te vinden voor uw idee.

Van idee tot ideaal
Ter Steege Bouw Vastgoed

Lees meer
Ter Stege Groep