Duurzaam bouwen

Grondstoffen, materialen en methodes

Naast duurzaam ontwikkelen heeft Ter Steege Bouw Vastgoed ook veel aandacht voor de uitvoeringspraktijk van het duurzaam bouwen. We zien het als een uitdaging om projecten te realiseren die verder gaan dan de bouwbesluit eisen. Graag sluiten wij aan bij de duurzame ambities van kopers, huurders, beleggers en gemeenten. Het zorgvuldig omgaan met grondstoffen en materialen is voor ons vanzelfsprekend.

Aansluiten bij de natuurlijke omgeving

In onze projecten gaan we zorgvuldig om met de inrichting van de infrastructuur. We streven naar een goede aansluiting bij de natuurlijke omgeving. Dit vraagt vaak om een heel andere aanpak, met name in binnenstedelijke gebieden, maar zorgt uiteindelijk voor een betere en duurzame leefomgeving.

Referentieprojecten

  • CPO AQUAradius Hoofddorp
    Bekijk
  • Hoofdkantoor Woningcorporatie Actium Assen
    Bekijk
  • Indië Almelo
    Bekijk
  • Nieuwbouw Brandweerpost Haaksbergen
    Bekijk
  • Rumah Saya Ugchelen
    Bekijk
  • Nieuwbouw kantoor Bakker Groep Coevorden
    Bekijk
  • Nieuwbouw Van Lodensteincollege Barneveld
    Bekijk

Ter Steege Bouw Vastgoed
Financiert

Financiering is één van de belangrijkste aspecten voor het ontwikkelen en realiseren van vastgoed. Het is telkens weer een uitdaging om een passende financiering te vinden voor het te realiseren plan. Gelukkig wordt er steeds vaker verder gekeken dan enkele en alleen de financieringslasten van een object. De focus ligt meer en meer op woon- en gebruikslasten. Door ook bijvoorbeeld de onderhoudslasten te betrekken bij het vraagstuk, zijn wij in staat om vanuit ‘Total Cost of Ownership’ de juiste financieringsvorm te vinden voor uw idee.

Van idee tot ideaal
Ter Steege Bouw Vastgoed

Lees meer
Ter Stege Groep