Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO)

De samenleving maakt op allerlei fronten een transitie door. ‘Het heft in eigen handen’ en ‘samen delen’ zijn de nieuwe motto’s en alles wijst erop dat dit blijvend is.

Ook in de woningbouw is het ‘Nieuwe Delen’ bezig aan een opmars, namelijk in de vorm van Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). Groepen particulieren werken samen aan de realisatie van hun eigen woningbouwproject.

Ter Steege Bouw Vastgoed heeft veel ervaring met CPO. Samen met de toekomstige bewoners  ontwerpen en realiseren we zowel grondgebonden woningen als appartementen. We denken met u mee, adviseren en ondersteunen u vanuit onze kennis en ervaring, waarbij uw wensen en ideeën altijd maatgevend zijn.

Niet alleen binnen een CPO zetten we de klantwens centraal en faciliteren wij vanuit onze professionaliteit, dit doen we altijd. In eigen ontwikkelprojecten zetten we steeds vaker ons concept Leef!STIJL in. Hiermee kan de koper zijn ideale huis op basis van een aantal in leefstijlen gebundelde ideeën vormgeven.

Referentieprojecten

 • CPO AQUAradius Hoofddorp
  Bekijk
 • CPO De Heemtuin
  Bekijk
 • CPO Daarle
  Bekijk
 • Nieuwbouw 12 luxe appartementen Waterpoort Ter Borch
  Bekijk
 • CPO woningen Elspeet
  Bekijk

Ter Steege Bouw Vastgoed
Onderhoudt

Het onderhoud aan uw woningen en/of gebouwen dient aan te sluiten bij uw visie, strategie en (financiële) planning als vastgoedeigenaar. Dit betekent onder meer dat het onderhoud allerlei vormen moet kunnen aannemen: van snel schadeherstel en klein mutatieonderhoud tot preventief onderhoud, van traditioneel onderhoud tot Resultaat Gericht Vastgoed Onderhoud (RVGO).

Van idee tot ideaal
Ter Steege Bouw Vastgoed

Lees meer
Ter Stege Groep