Binnenstedelijke ontwikkeling

Samen met de buurt, toekomstige gebruikers en overheden blaast Ter Steege Bouw Vastgoed niet- functionerende gebieden weer nieuw leven in.
Oude bedrijventerreinen, het verbeteren van binnensteden en het omgaan met kwetsbare dorpskernen zijn onze uitdagingen.

Startkapitaal is vaak de aanwezigheid van cultureel erfgoed. Deze vormt de drager en identiteit van een plek. Daarnaast is herbestemming van erfgoed uiterst duurzaam. Samen zoeken en vinden van gebruikers maakt de herbestemming compleet. Zo bouwen wij aan een nieuwe toekomst voor deze gebieden. Obstakels gaan wij hierbij niet uit de weg.

De omgeving waarin wij werken, kennen wij goed. Bewoners en ondernemers in een buurt betrekken wij actief bij onze plannen. Zij weten het beste wat leeft in hun omgeving. Zo vinden wij ook de juiste route door de vele regels en belangen. Samen werken wij aan gebieden waar het over vijftig jaar nog steeds prettig wonen, werken of recreëren is.

Referentieprojecten

 • Indië Almelo
  Bekijk
 • 27 appartementen Meppel
  Bekijk
 • ’t Podium 23 stadswoningen
  Bekijk
 • Berlage-hof Groningen
  Bekijk
 • Herenhuizen fase 1 Park Veldwijk, Hengelo
  Bekijk

In gesprek met

 • Ontwikkeling spontane stad brengt leven
  Bekijk Ontwikkeling spontane stad brengt leven

Ter Steege Bouw Vastgoed
Onderhoudt

Het onderhoud aan uw woningen en/of gebouwen dient aan te sluiten bij uw visie, strategie en (financiële) planning als vastgoedeigenaar. Dit betekent onder meer dat het onderhoud allerlei vormen moet kunnen aannemen: van snel schadeherstel en klein mutatieonderhoud tot preventief onderhoud, van traditioneel onderhoud tot Resultaat Gericht Vastgoed Onderhoud (RVGO).

Van idee tot ideaal
Ter Steege Bouw Vastgoed

Lees meer
Ter Stege Groep