Nieuwe generatie bouwvakkers bezoekt ‘Spoorburght Rijssen’

In het kader van de introductieweken bezochten 20 leerlingen van Bouwmensen Rijssen vandaag de bouwplaats van ons project ‘Spoorburght’ Rijssen. De nieuwe generatie bouwvakkers werd rondgeleid door projectleider Gert-Jan Kwintenberg en uitvoerder Jan Egberts.

Bij Bouwmensen wordt jong talent opgeleid tot bijvoorbeeld timmerman, metselaar, tegelzetter werkvoorbereider of uitvoerder. Hierbij gaan theorie en praktijk hand in hand. Een unieke combinatie, die jongeren optimaal klaarstoomt voor de bouw.

De bouwsector heeft behoefte aan jonge vakkrachten. Het aantal werknemers dat jaarlijks uitstroomt, is groter dan het aantal mensen dat de branche komt versterken. Bovendien trekt de werkgelegenheid weer aan. Daarom proberen we, onder andere door dit soort bezoeken te organiseren, jongeren te enthousiasmeren voor het werken in de bouw.

Ter Steege Bouw Vastgoed
Beheert

Voor het beheer van uw vastgoed hebt u als opdrachtgever het meeste baat bij integrale oplossingen. Oftewel: bij samenhangende processen op het gebied van beheer en onderhoud. Vanuit een integrale benadering van de levenscyclus van uw woningen en/of gebouwen. Denk bijvoorbeeld aan de investeringen, kosten en opbrengsten, maar ook aan de duurzaamheid, energiehuishouding en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Van idee tot ideaal
Ter Steege Bouw Vastgoed

Lees meer
Ter Stege Groep