Nieuwe generatie bouwvakkers bezoekt ‘Spoorburght Rijssen’

In het kader van de introductieweken bezochten 20 leerlingen van Bouwmensen Rijssen vandaag de bouwplaats van ons project ‘Spoorburght’ Rijssen. De nieuwe generatie bouwvakkers werd rondgeleid door projectleider Gert-Jan Kwintenberg en uitvoerder Jan Egberts.

Bij Bouwmensen wordt jong talent opgeleid tot bijvoorbeeld timmerman, metselaar, tegelzetter werkvoorbereider of uitvoerder. Hierbij gaan theorie en praktijk hand in hand. Een unieke combinatie, die jongeren optimaal klaarstoomt voor de bouw.

De bouwsector heeft behoefte aan jonge vakkrachten. Het aantal werknemers dat jaarlijks uitstroomt, is groter dan het aantal mensen dat de branche komt versterken. Bovendien trekt de werkgelegenheid weer aan. Daarom proberen we, onder andere door dit soort bezoeken te organiseren, jongeren te enthousiasmeren voor het werken in de bouw.

Ter Steege Bouw Vastgoed
Financiert

Financiering is één van de belangrijkste aspecten voor het ontwikkelen en realiseren van vastgoed. Het is telkens weer een uitdaging om een passende financiering te vinden voor het te realiseren plan. Gelukkig wordt er steeds vaker verder gekeken dan enkele en alleen de financieringslasten van een object. De focus ligt meer en meer op woon- en gebruikslasten. Door ook bijvoorbeeld de onderhoudslasten te betrekken bij het vraagstuk, zijn wij in staat om vanuit ‘Total Cost of Ownership’ de juiste financieringsvorm te vinden voor uw idee.

Van idee tot ideaal
Ter Steege Bouw Vastgoed

Lees meer
Ter Stege Groep