Leef!stijl brengt het beste in woningbouwprojecten naar boven.

Consumenten weten beter dan wie dan ook wat zij belangrijk vinden in een woning. Door onze expertise van ontwikkeling, bouw en processen te combineren met de betrokkenheid en ideeën van de consumenten over hoe zij willen leven en wat hun woning moet uitstralen, maken we samen de ideale woning. Ter Steege Bouw Vastgoed geeft dit ideaal vorm door binnen de standaardwoningen veel keuzemogelijkheden aan te bieden aan consumenten. Uniek hierbij is de manier waarop we de vele mogelijkheden zowel inspirerend als begrijpelijk aan consumenten aanbieden. Van het eerste contact tot de oplevering zetten we in de communicatie de woonbeleving en niet de bouwtechniek centraal. Deze methode leidt tot een betere woning, een beter proces en uiteindelijk een financieel beter project.

 

Vergaande leef!stijlconcepten

Per project worden een viertal leefstijlen aangeboden. Op basis van de projecteigenschappen, de markt en locale voorkeuren kiezen we deze uit een zevental vooraf gedefinieerde leefstijlen. Leefstijlen die de onderscheidende mogelijkheden op basis van de manier van wonen en leven segmenteren. Neem bijvoorbeeld de Leef!stijl Carrière: In dit pakket richten we ons op mensen die vaker thuiswerken, carrière willen maken en statusgevoelig zijn. Wij bieden hun een bijpassende keuken, met meer merkapparaten dan bijvoorbeeld een praktisch ingesteld gezin. Maar ook een af te sluiten werkplek en domotica. Hierbij stellen we ons als doel om binnen een Leef!stijl ook te verassen met zaken waarvan de koper denkt: ‘daar had ik niet aan gedacht’, zoals een tweede lager geplaatste trapleuning in Leef!stijl Kinderen.

 

Maximaal kopersgemak

De hedendaagse consument wil invloed uitoefenen en keuzes kunnen maken. Dit echter zonder het risico verkeerde keuzes te maken of opties te vergeten. Door in een leefstijl bouwkundige opties gezamenlijk met de logisch daar bij passende inrichtings- en afwerkingopties aan te bieden, biedt Leef!Stijl veel kopersgemak. Men kan vanuit de standaard stijlen nog zaken toevoegen of weglaten, maar uitgangspunt is en blijft een logische kapstok op basis van het gebruik door de consument en niet de techniek van het bouwen.

 

Sneller keuze- en koperstraject

Door de combinatie van een vaststaande basiswoning gecombineerd met alle mogelijkheden qua persoonlijke aanpassing is het mogelijk consumenten maximaal invloed te geven zonder dat dit voor een langer proces zorgt. We zijn er van overtuigd dat door deze methode er meer animo is voor onze projecten en daarmee de verkoop sneller verloopt. Daarbij levert de aandacht voor de woonwensen van de koper aan het begin tijdwinst na ondertekening en tijdens de bouw.

Meer informatie

  • Film Leef!stijl

 

  • Uitleg Leef!stijlen

 

  • Voorbeeld Leef!stijl Planner
    Bekijk