Leef!wel concepten

Met de Leef!wel-concepten biedt Ter Steege Bouw Vastgoed praktische en doordachte oplossingen voor specifieke vraagstukken van opdrachtgevers. Wij leveren een gestandaardiseerde oplossing met ruimte voor maatwerk, geleverd door projectoverstijgend samenwerkende partners en gebaseerd op de jarenlange ervaring met vergelijkbare vraagstukken. Onze concepten zijn door proces- en productinnovatie geoptimaliseerd, onder andere met behulp van nieuwe samenwerkingsvormen zoals BIM en LEAN bouwen principes. Het resultaat is dat de faalkosten geminimaliseerd zijn wat de prijs-prestatieverhouding verbeterd en de kwaliteit van het eindproduct verhoogd.

Anders dan in veel concurrerende concepten staat in alle Leef!wel-concepten niet de techniek, maar de eindgebruiker centraal.

leefwel_logo

Ga naar Leef!wel wonen

Ga naar Leef!wel renovatie

Ga naar Leef!stijl

  • Film Leef!wel concepten
    Concepten

Ter Steege Bouw Vastgoed
Beheert

Voor het beheer van uw vastgoed hebt u als opdrachtgever het meeste baat bij integrale oplossingen. Oftewel: bij samenhangende processen op het gebied van beheer en onderhoud. Vanuit een integrale benadering van de levenscyclus van uw woningen en/of gebouwen. Denk bijvoorbeeld aan de investeringen, kosten en opbrengsten, maar ook aan de duurzaamheid, energiehuishouding en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Van idee tot ideaal
Ter Steege Bouw Vastgoed

Lees meer
Ter Stege Groep