Berlage-Hof woont steeds gezelliger!

Trots, dat is het juiste woord bij deze mooie mijlpaal. Afgelopen vrijdag was het tijd voor een feestje. De verkoopteller in de jonge woonbuurt Berlage-Hof ging voorbij de 100.

In 2014 werd de 1e woning verkocht door Ter Steege Bouw Vastgoed Hardenberg en inmiddels is meer dan 80% van het plan gerealiseerd. Deze binnenstedelijke gebiedsontwikkeling is Ter Steege Bouw Vastgoed op het lijf geschreven. Het succes werd gevierd met (toekomstig)bewoners, de Gemeente Groningen, en vele andere betrokkenen. Naast de onthulling van het speciale projectbord sloegen de toekomstig bewoners van de 14 parkwoningen een symbolische piketpaal.

Klik  hier voor het filmpje om een indruk te krijgen van de feestelijke happening

Voor meer informatie over het project kijk op: www.berlage-hof.nl

Ter Steege Bouw Vastgoed
Ontwikkelt

Gebieds- en projectontwikkeling is vaak een complexe materie. Er zijn veel partijen bij betrokken met ieder hun eigen wensen en doelen. Projecten moeten een aanwinst zijn voor de stad of het dorp. Er moet maatschappelijk en politiek draagvlak zijn. Het te ontwikkelen gebied en de gebouwen moeten aantrekkelijk genoeg zijn voor de nieuwe “bewoners”. En last but not least moet het project op korte en op lange termijn natuurlijk rendabel zijn.

Van idee tot ideaal
Ter Steege Bouw Vastgoed

Lees meer
Ter Stege Groep