Berlage-Hof woont steeds gezelliger!

Trots, dat is het juiste woord bij deze mooie mijlpaal. Afgelopen vrijdag was het tijd voor een feestje. De verkoopteller in de jonge woonbuurt Berlage-Hof ging voorbij de 100.

In 2014 werd de 1e woning verkocht door Ter Steege Bouw Vastgoed Hardenberg en inmiddels is meer dan 80% van het plan gerealiseerd. Deze binnenstedelijke gebiedsontwikkeling is Ter Steege Bouw Vastgoed op het lijf geschreven. Het succes werd gevierd met (toekomstig)bewoners, de Gemeente Groningen, en vele andere betrokkenen. Naast de onthulling van het speciale projectbord sloegen de toekomstig bewoners van de 14 parkwoningen een symbolische piketpaal.

Klik  hier voor het filmpje om een indruk te krijgen van de feestelijke happening

Voor meer informatie over het project kijk op: www.berlage-hof.nl

Ter Steege Bouw Vastgoed
Beheert

Voor het beheer van uw vastgoed hebt u als opdrachtgever het meeste baat bij integrale oplossingen. Oftewel: bij samenhangende processen op het gebied van beheer en onderhoud. Vanuit een integrale benadering van de levenscyclus van uw woningen en/of gebouwen. Denk bijvoorbeeld aan de investeringen, kosten en opbrengsten, maar ook aan de duurzaamheid, energiehuishouding en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Van idee tot ideaal
Ter Steege Bouw Vastgoed

Lees meer
Ter Stege Groep