Ter Steege Gebiedsontwikkeling
Postadres
Postbus 218
7460 AE Rijssen

Bezoekadres
Reggesingel 32
Rijssen

T 0548 – 53 00 00

E-mailadres
info@tsbouwvastgoed.nl

Ter Steege Gebiedsontwikkeling

Profiel

Ter Steege Gebiedsontwikkeling bv is verantwoordelijk voor de risicodragende gebiedsontwikkelingen. Vanuit Ter Steege Gebiedsontwikkeling acquireren en verwerven we locaties voor (her-)ontwikkeling en ontwikkelen deze tot aansprekende nieuwe woon- en werklocaties.

Samen met de buurt, toekomstige gebruikers en overheden blaast Ter Steege Gebiedsontwikkeling niet- functionerende gebieden weer nieuw leven in. Oude bedrijventerreinen, het verbeteren van binnensteden en het omgaan met kwetsbare dorpskernen zijn onze uitdagingen.

De omgeving waarin wij werken, kennen wij goed. Bewoners en ondernemers in een buurt betrekken wij actief bij onze plannen. Zij weten het beste wat leeft in hun omgeving. Zo vinden wij ook de juiste route door de vele regels en belangen. Samen werken wij aan gebieden waar het over vijftig jaar nog steeds prettig wonen, werken of recreëren is.

De gebiedsontwikkelingen worden uitgevoerd in nauwe samenwerking met de regionale Bouw Vastgoed bedrijven van Ter Steege.


Onze expertise

 • Duurzaam bouwen
  Bekijk
 • Binnenstedelijke ontwikkeling
  Bekijk
 • Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO)
  Bekijk
 • Industrieel erfgoed
  Bekijk
 • Renovatie woningen
  Bekijk
 • RGVO
  Bekijk

Ter Steege Bouw Vastgoed
Onderhoudt

Het onderhoud aan uw woningen en/of gebouwen dient aan te sluiten bij uw visie, strategie en (financiële) planning als vastgoedeigenaar. Dit betekent onder meer dat het onderhoud allerlei vormen moet kunnen aannemen: van snel schadeherstel en klein mutatieonderhoud tot preventief onderhoud, van traditioneel onderhoud tot Resultaat Gericht Vastgoed Onderhoud (RVGO).

Van idee tot ideaal
Ter Steege Bouw Vastgoed

Lees meer
Ter Stege Groep