Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn
Postadres
Postbus 135
7300 AC Apeldoorn

Bezoekadres
Surinameweg 10
Apeldoorn

T 055 - 543 12 22

E-mailadres
apeldoorn@tsbouwvastgoed.nl

Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn

Profiel

Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn ontwikkelt en realiseert woningen, appartementen, kantoren, bedrijfshuisvesting en utiliteitsgebouwen in het midden en westen van Nederland, met een focus op Gelderland en Utrecht.
Onder het motto ‘alles in één keer goed’ willen wij u de beste totaaloplossing bieden. De inzet van BIM, ketenintegratie en de LEAN bouwmethodiek garandeert een soepel en effectief bouwproces.

Met ons Bouwservice-team zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van verbouwingen, uitbreidingen en onderhoud. Deze vakmensen werken bijvoorbeeld al jaren voor een bekende landelijke winkelketen.

Naast de traditionele woning- en utiliteitsbouw is Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn van oudsher gespecialiseerd in de ontwikkeling en bouw van exclusieve woningen en villabouw. De klant zit rechtstreeks aan tafel met een bouwer die de ‘kunst van het bouwen’ verstaat!


Trots op

Onze expertise

 • Industrieel erfgoed
  Bekijk
 • Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO)
  Bekijk
 • Binnenstedelijke ontwikkeling
  Bekijk
 • Renovatie woningen
  Bekijk
 • Duurzaam bouwen
  Bekijk
 • RGVO
  Bekijk

Ter Steege Bouw Vastgoed
Financiert

Financiering is één van de belangrijkste aspecten voor het ontwikkelen en realiseren van vastgoed. Het is telkens weer een uitdaging om een passende financiering te vinden voor het te realiseren plan. Gelukkig wordt er steeds vaker verder gekeken dan enkele en alleen de financieringslasten van een object. De focus ligt meer en meer op woon- en gebruikslasten. Door ook bijvoorbeeld de onderhoudslasten te betrekken bij het vraagstuk, zijn wij in staat om vanuit ‘Total Cost of Ownership’ de juiste financieringsvorm te vinden voor uw idee.

Van idee tot ideaal
Ter Steege Bouw Vastgoed

Lees meer
Ter Stege Groep