10.000ste woningverbetering uitgevoerd!

Ter Steege Bouw Vastgoed Hardenberg is al tientallen jaren specialist in groot onderhoud, renovaties en duurzame woningverbeteringen. Naast veel expertise en ervaring levert dit vooral tevreden bewoners en opdrachtgevers op.

Directeur Peter Vollenbroek: “Onlangs mochten wij onze 10.000ste duurzame woningverbetering uitvoeren en weer opleveren aan de bewoners, een klein feestje waard!”

De uitverkoren bewoners, de heer & mevrouw Kosse huren trouw al ruim 45 jaar aaneengesloten deze mooie hoekwoning van woningstichting Beter Wonen Vechtdal te Hardenberg. Een teken dat zowel dit prachtige plekje in de wijk Norden als de huisbaas prima bevallen.

En toeval of niet maar….deze woning is destijds ook door jullie nieuw gebouwd!” , aldus de heer Kosse.
“Fijne en nette medewerkers hebben jullie aan het werk!” zo geeft mevrouw Kosse ons onder het genot van een kopje koffie te kennen.

Mooie complimenten om rechtstreeks van deze positieve bewoners te mogen horen! Zij ontvangen uit handen van Ter Steege uitvoerder Leander Hutten bloemen en een waardecheque voor een ballonvaart voor twee personen bij het Ter Steege Ballonfestival Hardenberg 2018.

Ter Steege Bouw Vastgoed
Realiseert

Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, bouwen is organiseren. Bij elk huisvestingsvraagstuk gaat het erom dat we u op tijd en binnen budget kunnen helpen met uw wensen. Uiteindelijk gaat het om de realisatie van uw ideaal. Wij brengen onze expertise in op de momenten dat onze betrokkenheid gewenst is.

Van idee tot ideaal
Ter Steege Bouw Vastgoed

Lees meer
Ter Stege Groep