10.000ste woningverbetering uitgevoerd!

Ter Steege Bouw Vastgoed Hardenberg is al tientallen jaren specialist in groot onderhoud, renovaties en duurzame woningverbeteringen. Naast veel expertise en ervaring levert dit vooral tevreden bewoners en opdrachtgevers op.

Directeur Peter Vollenbroek: “Onlangs mochten wij onze 10.000ste duurzame woningverbetering uitvoeren en weer opleveren aan de bewoners, een klein feestje waard!”

De uitverkoren bewoners, de heer & mevrouw Kosse huren trouw al ruim 45 jaar aaneengesloten deze mooie hoekwoning van woningstichting Beter Wonen Vechtdal te Hardenberg. Een teken dat zowel dit prachtige plekje in de wijk Norden als de huisbaas prima bevallen.

En toeval of niet maar….deze woning is destijds ook door jullie nieuw gebouwd!” , aldus de heer Kosse.
“Fijne en nette medewerkers hebben jullie aan het werk!” zo geeft mevrouw Kosse ons onder het genot van een kopje koffie te kennen.

Mooie complimenten om rechtstreeks van deze positieve bewoners te mogen horen! Zij ontvangen uit handen van Ter Steege uitvoerder Leander Hutten bloemen en een waardecheque voor een ballonvaart voor twee personen bij het Ter Steege Ballonfestival Hardenberg 2018.

Ter Steege Bouw Vastgoed
Financiert

Financiering is één van de belangrijkste aspecten voor het ontwikkelen en realiseren van vastgoed. Het is telkens weer een uitdaging om een passende financiering te vinden voor het te realiseren plan. Gelukkig wordt er steeds vaker verder gekeken dan enkele en alleen de financieringslasten van een object. De focus ligt meer en meer op woon- en gebruikslasten. Door ook bijvoorbeeld de onderhoudslasten te betrekken bij het vraagstuk, zijn wij in staat om vanuit ‘Total Cost of Ownership’ de juiste financieringsvorm te vinden voor uw idee.

Van idee tot ideaal
Ter Steege Bouw Vastgoed

Lees meer
Ter Stege Groep